Empowering people and brands

Navnet DROSE opstammer fra mit navn – Desireé Rose, og ud fra egne behov og ønsker. Jeg ønsker at bidrage med noget værdiskabende for både mennesket og virksomheden.

Jeg dygtiggør dig ved at give vejledning, struktur, ekspertise og fremdrift.

Jeg brænder for at drive andre til succes. At finde frem til din passion og fokus, så vi i fællesskab skal spille hinanden stærkere.

De dage jeg sover bedst, er de dage jeg har gjort en forskel.

Drive   |  
Relations  
Opportunities  |  
Synergy  |  
Empower  

Glæd dig til at stå op hver dag for at komme i gang

Det gør jeg

Be yourself everyone else is taken

Jeg er mig selv, på arbejdet og privat

Mennesker handler med mennesker - og forretning skabes, når relationer opstår. Derfor er jeg altid mig selv.

Jeg er imødekommende, ydmyg og god til hurtigt at opsnappe tone og kultur og begå mig i den på en respektfuld og tillidsvækkende måde. 

Jeg har arbejdet med marketing, salg og kommunikation de sidste 14 år. Både som almindelig ansat, mellemleder og leder - sidstnævnte i 8 år. Jeg kender derfor på forhånd typisk allerede de behov og udfordringer, mange af mine kunder står med. Jeg har energi og deler hellere end gerne ud af den, og jeg tror på, at man bør vælge samarbejdspartnere baseret på mavefornemmelse, oplevelse af tillid og en viden om, at vi alle sammen bare er mennesker – men nogle fantatiske nogen hver især. Det bedste og mest konstruktive match er ikke altid med den, der råber højest.

Jeg vil ikke nøjes

Hverken privat eller fagligt - og det skal mine kunder heller ikke. For mig personligt blev behovet for at stå på egne ben meget tydeligt, da jeg først stoppede op og mærkede rigtigt efter. Jeg var ærlig talt træt af at skulle indordne mig, når jeg inderst inde vidste jeg kunne mere, kunne gøre bedre. DROSE opstod, og er nu mine kundens personlige marketing- og kommunikationspartner, med et mindset og ydelser, som er opstået ud fra egne behov og mange års erfaring.

Hvad ellers

Privat er jeg mor til to rødder, som jeg deler 7/7 med deres far. Lige så højt et energi niveau jeg tit har, ligeså meget elsker jeg langsommeligheden i at nusse med mit guld i dynerne på sofaen eller en gåtur langs vandet, hvor jeg får tid til at mærke mig selv og reflektere. Jeg prioriterer højt, at vi har en god veksling af gode og aktive oplevelser og hygge - det er alt sammen kvalitetstid.  

Jeg er kæmpe fortaler for netværk, og tror ikke jeg var kommet hertil, uden det. Det udfordrer mig, min tankegang og dygtiggør mig i den retning, jeg brænder for.

Derudover er jeg at finde i Bestyrelser - i gang med at udfordrer "det vi plejer".

Du er mere end velkommen til at linke op med mig på de sociale medier - find dem nederst på siden.

 

Jeg hjælper dig med…

At facilitere en forandring, som sikrer udvikling og fremdrift ved at udfordre jeres eksisterende fundament og brand. 

Passion og motivation er drivkraften bag succes.

Jeg ønsker at…

At skabe det komplette team, det rigtige mindset og den succesfulde exit.

Jeg tror på, vi kommer længst ved at arbejde agilt. Ved at nedbryde siloer. Ved ikke at nøjes. Ved at turne læne os ind i andres ekspertise, hvor vores egen kommer til kort.

Jeg ønsker at sætte en ny standard, hvor vi stopper med at skyde med spredehagl og i stedet for stillet sigtkornet ind på målet. En standard, hvor vi sætter et team af de rette eksperter, der i samspil får os i mål.

Mine nøgleord er

Passion – Drive – Indlevende