Det er sjældent en tilfældighed, når det går godt

Forstærk din virksomheds marketing, kommunikation og salg, ved at få specialiseret sparring på den nuværende situation og rådgivning til, hvilke tiltag der er nødvendige. 

Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvordan og hvorledes og hvem der kan få én videre til next level og løfte potentialet. Når alt kommer til alt, så ønsker vi alle en succesfuld forretning mens vi har det sjovt sammen med nogle dygtige mennesker, som rykker os både personligt og fagligt. Jeg kan hjælpe med at spille dig stærkere, som jeg har hjulpet en række andre virksomheder med. 

Tag action og boost din virksomheds marketing og kommunikation i dag! Man kommer ikke sovende til succes og slet ikke alene.

Hvad er det helt præcist, jeg gør?

Udfordrer, faciliterer forandring og flytter mine kunder til next level

Fundament og BrandDNA

Stop venligst op et øjeblik og spørg dig selv, om I har råd til at skyde med spredehagl. Om din målgruppe(r) virkelig er hele Danmark, og om det er hos dem alle sammen, du tjener dine penge?

DROSE træder et skridt tilbage og sikre os de korrekte retningslinjer bliver dokumenteret og der bliver skabt en rød tråd for din virksomheds fundament, visuelle identitet og branding.

Mit fokus er at få skabt et stærkt fundament hos dig, som vi derefter kan eksekvere ud fra. Et hus uden fundament, er hverken stærkt eller langtidsholdbart – ej heller en succeshistorie.

Hvis ikke du tager din virksomhed seriøst, hvorfor skal dine kunder så?

Dem der er proaktive omkring sin forretning og villig til at træde et skridt tilbage, er efter min optik dem som lander mest succesfuldt.

Skal vi tage en dialog om jeres Fundament og BrandDNA?

Rådgivning og sparring

Missionen er at være den brik, du har manglet i jeres forretning og udvikling. Den som udfordrer det, som tydeligvis ikke fungerer optimalt eller efter ønske.

Vi skal finde jeres passion og fokus, som vi enten i fællesskab, eller I selv internt kan eksekvere på efterfølgende. Marketingaktiviteterne skal planlægges, siloerne skal nedbrydes så det gode og effektive samspil kan opstå.

For mig er det yderst vigtigt at forberede og rådgive både før, under og efter, så rejsen til det næste digitale og innovative niveau, bliver trygt og værdiskabende – både internt og eksternt.

Digital tilstedeværelse

Målet er at være Top of mind – altså at være din målgruppens foretrukne leverandør. Dette sker ikke af sig selv, men det sker ej heller ved at bruge en masse penge uden omtanke.

Formålet er derfor at give jeres forretning en fortjent digital strategi, som kan give jer et fokus og retning, som kan skabe den forandring, I stræber efter. Om det omhandler Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, E-mail marketing, Remarketing, video content mfl. kan kun tiden vise. Men strategien og planen skal lægges, så både ledelsen, salg og marketing kan blive klædt på.

Ingen kunder er ens, den har man hørt før. Men det fuldstændig rigtigt. Derfor har jeg ikke pakkeløsninger, men arbejder ud fra konceptet “need to have”, fremfor “nice to have”.

Har I brug for vi kigger din forretnings digitale tilstedeværelse igennem?

Strategi og forretningspartner

Man skal se og opfatte mig som én af jer, uanset hvilken model vi aftaler. Jeg leverer ikke et quick-fix, for jeg tror ikke på, at det kan betale sig i længden.

Både behovet og omfanget af løsningen er forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Det kan være enkelte elementer, en palette eller hele værktøjskassen – men jeg kan hjælpe jer med jeres Fundament, BrandDNA, Visuelle identitet, Branding, Employer branding strategi, Digitale strategi, Kommunikationsstrategi og Contentstrategi.

Vi får styr på din forretning og strategi, så salget kan komme nemmere, og jeres medarbejdere kan blive mere motiverede ambassadører. Vi får sammen udviklet og udarbejdet en strategi, som er håndgribelig, eksekverbar og som implementeres i hele organisationen.

Jeg nøjes aldrig, når det gælder mine samarbejdspartnere. Det bør du heller ikke.

Foredrag og workshop

Kender alle jeres ansatte virksomhedens vision og mission, og er der et fælles mindset og storytelling om hvad I tilbyder? Oplever I, at der opstår konflikter eller gaps mellem salg og marketing? At der arbejdes i siloer, eller at størstedelen af jeres medarbejdere ikke har samme pitch, omkring hvem I er som virksomhed, og hvad jeres værdier er?

Hvorfor er det egentlig vigtigt, at branding indgår i vores kultur, og hvorfor er det, at vi får større succes i samspil? Hvilken betydning har det, når medarbejdere agerer som reelle ambassadøre og hvordan får vi det til at ske?

Det er typisk de områder, jeg holder foredrag og workshops om. Mindset kan være en krøllet ting – men er yderst vigtig for at nå sine mål.

Er vild med at hjælpe med den slags udfordringer og ikke mindst se resultater og motivationen hos ledelsen og medarbejderne efterfølgende.

En typisk kunde er 

SMV’er – Beslutningstager, virksomhedsejer, partner eller arbejder med salg og marketing

Vi er et super match…

N

Hvis du er en virksomhed, som ønsker hjælp til jeres markedsføring

N

Hvis du ønsker at arbejde mere optimalt med jeres passion og fundament i virksomheden og opnå mere kendskab og salg

N

Hvis dit mindset er, at vi skal spille hinanden stærke med hver vores kompetencer

N

Hvis du gerne vil brande jer bedre, men ikke helt ved hvor I skal starte eller hvem der kan hjælpe jer

N

Hvis du ikke kender jeres målgruppe 110% eller ved, hvordan du fanger deres opmærksomhed med de rigtige budskaber

N

Hvis du ønsker skræddersyet rådgivning og en plan til din digitale marketing

Vi er ikke et godt match…

M

Hvis du er en lille virksomhed, som blot søger et quick fix uden bagtanke

M

Hvis du ikke er klar til at investere i helheden, men blot ønsker en enkelt kampagne

M

Hvis ikke du ønsker en samarbejdspartner, men blot en standard leverandør

M

Hvis du ikke har interesse i at arbejde med jeres brand og fundament

M

Hvis ikke du ønsker at foretage nogle ændringer eller nye tiltag

M

Hvis du ikke er villig eller lydhør overfor nye tiltag og rådgivning

DROSE

Empowering people and brands

Netværk

Jeg er kæmpe fortaler for netværk og har i mange år været aktiv og bevidst netværker – både som almindeligt medlem og som stifter af netværksgrupper.

Netværk handler ikke om at lave forretning sammen, det kommer helt af sig selv, da vi som mennesker handler med mennesker. Det handler meget mere om at skabe relationer, have interesse for andre, nysgerrighed for forskelligheder, ydmyghed og viden om og troen på, at vi sammen står stærkest. 

Min erfaring er, at man udvikler sig ved at netværke, både personligt og fagligt og man bliver klogere på sig selv, på andre og på ens forretning – det er en win win. 

I dag sidder jeg som rådgiver i PODIUM Advisory Board. Et unikt netværk, som giver dig som erhvervsleder unikke og enestående oplevelser, hvor du kan tage både familien eller kunder med. Derudover er jeg stifter af et kvindeligt erhvervsnetværk WomenPower, vis formål er, at vi som kvinder skal styrke hinanden og stå stærkere i os selv, så vi kan opnå mere af de vi ønsker.