Vi skal stoppe med at nøjes

Det er ikke altid dem, der råber højest, der er dygtigst, eller det bedste match for dig. Vælg dem, du har tillid til og troen på.

Jeg er en ildsjæl med mine projekter/kunder, en initiativtager og udfordrer, som brænder for at udvikle forretningen og teamet. Selvom jeg ved det er et projekt jeg ansættes til, går jeg altid ind i det, som var det min egen virksomhed. Vi er ét hold – ét team, hvor vi i fællesskab skal nå et mål.

Lær mig at kende gennem mine kunder og deres erfaringer

Jeg har arbejdet sammen med mange forskellige virksomheder og persontyper. Det er ikke vigtigt for mig, hvilken branche mine kunder er i. Det vigtigste er, at jeg kan gøre en forskel for virksomheden og de mennesker der arbejder der.

Det vigtige er ikke kun det man siger, men ens handlinger og det indtryk man efterlader

Mød et udvalg af de mennesker, som er grund til at DROSE eksisterer

Max Garage

Torben Jeppesen, Adm. Direktør

Vi har, og er utrolig glade for samarbejdet med Desireé. Hun har bidraget til, at vi har fået åbnet vores øjne, mindset og syn på mulighederne og de tiltag vi bør tage.

Da vores branche er, og bliver meget konservativ og traditionel. Er der mulighed for, virkelig at kunne gøre en forskel.

Vi påstår jo, at vi er forandringsvillige, men det må jeg jo indrømme er en gammel løgn. Dermed ikke sagt at vi skal skodde alt det der virker, men lad os nu for fanden ikke nøjes med at være middelmådige. Det er skidt at være middelmådig, ikke sandt. Vi skal da for fanden gøre en forskel.

Derfor har det været fedt at lære Desireé at kende, og have hende som en del af teamet.

Desireé har ikke alene hjulpet vores mindset i en anden retning, men vi er også ved at få en rød tråd gennem hele vores business, både internt og eksternt. Dette er gældende fra ganske lavpraktiske visitkort til komplekse visioner.

Desireé er rigtig dygtig til at se kulturen og holdningen i huset. På denne måde bliver denne røde tråd også skabt, og hun får alle medarbejdere med på rejsen.

ByNEIS

Daniella Neis, Founder & CEO

Professionalisme, overblik og omgående eksekvering er kun et lille udvalg af nøgleord, der beskriver Desireé bag firmaet DROSE.

 Man bliver imødekommet af det varmeste smil og det vildeste drive, samt et team, der kan mestre selv de mest umulige opgaver.

 Min varmeste anbefaling af DROSE

AdTypes

Lasse Brix, CEO & Partner

Desireé er det perfekte match for små og mellemstore virksomheder, der ønsker en intern marketingdirektør på konsulentbasis. Hun kigger kritisk på det nuværende setup og får udviklet en ny optimeret digital strategi, som binder alle kanaler sammen og efterfølgende skaber resultater. En varm anbefaling herfra.

Simply Service

Jannie Kaarsberg, Adm. Direktør

Desireé er den mest kompetente marketingansvarlig, jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med. Hun sætter sig lynhurtigt ind i værdierne og er hele tiden et skridt længere fremme end alle andre. Allerede efter første møde, havde hun taget os med storm. Desireé er fantastisk at arbejde sammen med, da hun ikke er bange for at sige sin mening og udfører sit arbejde til perfektion. Hun giver sig altid 110% og leverer altid et fejlfrit stykke arbejde.

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling, så hvis du vil give din marketing et løft til skyerne, så skal I vælge Desireé DROSE.

Det er den bedste beslutning vi har taget som virksomhed.

Videx

Admir Mehicevic, Afdelings- & Teknisk chef

 Jeg synes, det var en helt igennem fantastisk Workshop for mig personligt, men også for os som firma. Jeg synes, det var en dejlig grænseoverskridende, kreativ og inspirerende dag. Du er mega god til at få folk til at føle sig frie og trygge i dit nærvær, og det resulterer i at ting flyder naturligt og nemt. 

Jeg glæder mig vildt meget til næste step af vores samarbejde

 Det var en fed måde (trods coronatiden), at du fik taget os ud af vores vante omgivelser, og det gav mig personligt mulighed for at holde fokus og gå i workmode, med mål for at blive klogere på Videx. Så tak for det.

Jeg roser dig for super behageligt selskab og din måde at gå til værks på.

Studentcore

Jonas Molbech & Johannes Lindsten, Founders

Det er en ren fornøjelse at arbejde med Desireé. Sjældent løber man ind i en person, der er mere passioneret omkring sit arbejde. Desireés filosofi, om at bruge hinandens styrker på den absolut bedst tænkelige måde, er lige i vores ånd og samtidigt højt værdsat af vores klienter. Man kan ikke alt – og derfor løfter et samarbejde med Desireé vores klienters virksomhed gennem branding, visuel forståelse og generel organisationsstrategi.

Parkbird

Pam Singh, CEO & Partner

ParkBird ApS har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med firmaet DROSE på flere forskellige marketingsopgaver – da Desireé besidder med meget viden inden for de forskellige parametre og bred vifte – som marketing indebærer.

Arbejdsopgaverne har været mange, med hovedområdet inden for hovedsageligt SoMe, Content, Projektledelse på vores markedsføring, vores rådgiver og udvikling af vores produkter samt ansvarlig for eksekvering af den planlagte aktivitetshjul. Alle opgaver er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse. 

Desireé arbejder meget selvstændigt og kan håndtere stressede situationer, derudover kan hun komme med konstruktive løsninger og gode ideer, som er tilpasset ParkBird’s vision og mission. Desireé er god til at kommunikere, dygtig faglig formidler og formår at få det bedste ud af strømline ParkBird’s markedsføring.

ParkBird ApS kan give DROSE de bedste anbefalinger og er overbeviste om, at hun vil gøre en god indsats i hvilken som helst marketing opgave, hun end hjælper med.

Serviceagenterne

Mogens Daneland, Partner

Skal man vælge en samarbejdspartner, så kan jeg varmt anbefale DROSE. Udover Desireé virkeligt kan sit kram, så hjælper hun Service Agenterne langt mere end hendes eget arbejdsfelt, oven i købet på alle tider af døgnet, hvor vi lige har tiden.

 Jeg føler derfor, at vi i Desireé ikke bare har fået en rigtig kompetent og god samarbejdspartner, men også en ven af huset, der næsten kender os bedre end vi selv gør.

 Med klar tale byder hun ind, hvor vi har brug for det. Ikke alene vil jeg ikke tøve med at anbefale Desireé til alle andre, jeg kunne faktisk godt tænke mig at udvide samarbejdet.

Familieskab EVA

Alice Nielsen, Partner

Jeg vil gerne anbefale Desireé Rose, da hun bidrager værdifuld viden og udfordrer den generelle opfattelse omkring et emne. Hos Lejre Erhvervsforum har vi haft rigtig god feedback på det SoMe oplæg som Desireé afholdte. Og deltagerne havde bestemt noget at tænke over efterfølgende.

Bodymindacademy

Citat: Maya Angelou

Folk vil glemme, hvad du har sagt og folk vil glemme, hvad du har gjort.

Men de vil aldrig glemme, hvordan du fik dem til at føle”.

Cases kommer asap...